Visie - Bengels Haof

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Visie

mijn Visie is :

Samen met de opdrachtgever(eigenaar) en of ruiter een plan van aanpak maken, hoe ze graag willen zien wat het paard of de pony beheerst op het einde van het traject.

We willen dus niet dat er alleen een stuur en/of rem op zit, maar we willen vooral veilig met het dier kunnen werken, en dat het rustig en braaf in de omgang, training en verkeer is.


Ook streven we ernaar dat het paard als het ware kindvriendelijk is, 'bijna" alles accepteert en dat het commando's zoals "voet op " en "mond open" (voor het bit in te doen) opvolgt.

Ook willen we dat naar het type ruiter waar het paard of de pony op het eind van het traject mee door moet,  goed wordt gekeken zodat we geen miscomunicatie's krijgen.

We willen samen bekijken wat de ruiter maar zeker het paard of de pony nodig heeft, om tot een goede samenwerking te komen met zijn of haar ruiter.

Ook willen we samen gaan bekijken voor dat het paard of de pony wordt afgelevert, wat van het dier verwacht wordt en wat er bereikt moet worden, hier willen we dan graag met u samen naar toe werken zodat het paard netjes handelbaar en berijdbaar is.

Omdat we op een kleinschalige stal staan zal er ook goed een op een contact zijn met paard en de ruiter.

En dat is wat wij graag willen, dat het paard eerlijk behandeld wordt en zijn of haar eigen moment van aandacht en training krijgt.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu